Nieuwe machines

Gunco is gespecialiseerd in de verkoop, leasing en het onderhoud van Manitou ruw-terrein heftrucks en verreikers. Als officiële dealer van Manitou weet Gunco door haar jarenlange ervaring altijd een passende oplossing voor uw branchespecifieke problemen te bieden.
Inzet in de bouwsector, industrie, evenementen of landbouw? Gunco streeft ernaar om samen met u de meest geschikte machine te selecteren. Naast verkoop behoort leasing van een Manitou ook tot de mogelijkheden.
Het door Gunco gevoerde gamma van Manitou betreft starre en roterende verreikers, ruw-terrein heftrucks en diverse soorten voorzetapparatuur.
Graag nodigen wij u uit via deze site kennis te maken met ons assortiment. Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen,wij helpen u graag verder.

Dochteronderneming HDW Nederland BV is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwerkers . HDW is importeur van het Amerikaanse Genie Industries, het Duitse Teupen en het Deense Versalift. Klik hier voor de site van HDW.