Algemene info

Gunco staat garant voor goede en snelle service

Naast een snelle levering van verhuurmachines heeft Gunco nog een ander sterk punt: het verlenen van een goede service. Gunco heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Goes, Veghel, Sittard en Zwolle. Verhuurklanten kunnen bellen met de dichtstbijzijnde vestiging voor de snelste service. Elke vestiging heeft een chef technische dienst met binnen en buitenmonteurs, dus we kunnen machines onderweg of in de verschillende werkplaatsen repareren/ onderhouden. Monteurs van Gunco zijn breed inzetbaar gezien de vele merken en typen machines die we voeren (van handpallettrucks tot reachstackers). Opleidingen door de fabrikant of via het ROVC leveren een belangrijke bijdrage aan deze brede inzetbaarheid.

Vanuit het hoofdmagazijn in Rotterdam bevoorraden we alle vestigingen inclusief de servicewagens. In de servicewagens zitten veel onderdelen waarvan we uit ervaring weten dat deze vaker dan andere defect gaan. Is het niet aanwezig, dan ligt het onderdeel vaak in het hoofdmagazijn of op de vestiging. Door middel van ons computersysteem weten we precies de voorraad in elk magazijn of kunnen we zien of er een bestelling is geplaatst. In geval van spoed kopen we het direct bij een leverancier in de buurt of laten we een koerier rijden.

Een belangrijk aspect van onze service is dat we, in geval van een probleem bij een klant, vrijwel altijd dezelfde dag bij de klant zijn om het probleem op te lossen. Mocht dit laatste niet lukken, dan is het mogelijk om de machine te wisselen.